Hoe kan ik namens mijn domeinnaam verzenden via Gmail?

Antwoord

1. Ga rechts in uw Gmail-account naar het tandwieltje en kies voor 'Instellingen'.
2. Kies het tabblad 'Accounts en import'.
3. Klik bij 'Mail verzenden als:' op de link 'Nog een e-mailadres toevoegen'.
4. Vul bij 'Naam' de naam in die u als afzender wil weergeven bij het verzenden van een email.
5. Vul bij 'Emailadres:' uw emailadres in en kies 'Volgende stap'.
6. Vul onderstaande gegevens in:

- SMTP-server:: de secure mailserver van uw hostingpakket *
- Poort: 587
- Gebruikersnaam: het volledige emailadres
- Wachtwoord: het wachtwoord dat bij het emailadres hoort

7. Plaats een vinkje bij 'Beveiligde verbinding via TLS (aanbevolen)'.
8. Klik tenslotte op 'Account toevoegen'.

* De correcte secure mailserver van uw hostingpakket kan u terugvinden in het DirectAdmin-controlpanel van de domeinnaam bij de link 'POP/IMAP email-accounts'.

Artikel details
Artikel ID: 204
Categorie: Email
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (2)