Naar welke map dien ik de bestanden van een addon (extra) domeinnaam te uploaden?

Antwoord

Indien u meerdere domeinen host op uw account (Multi-website hosting) dient u erop te letten dat u uw bestanden naar de juiste map uploadt. Per domeinnaam is er immers een aparte map 'public_html'.

Om te uploaden naar een addon domein vult u vooraf in uw FTP-programma geen map (folder) in, maar klikt u na het inloggen met uw FTP-programma op de map 'domains', klikt u vervolgens op het domein waarnaar u wenst te uploaden en tenslotte klikt u op de map 'public_html'. Na het openen van deze laatste map kan u het uploaden starten.

Alternatief kan u in uw FTP-programma wel een map (folder) invullen en vervangt u daarin de domeinnaam waarnaar u wenst te uploaden: /domains/anderedomeinnaam.nl/public_html, waarbij u anderedomeinnaam.nl vervangt door de juiste domeinnaam.

Artikel details
Artikel ID: 28
Categorie: FTP
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.1/5.0 (14)