Mijn script geeft een 'Fatal error: Allowed memory size exhausted'-error.

Antwoord Dit wil zeggen dat uw script meer geheugen verbruikt dan het toegestane maximum per handeling. U kan zelf deze limiet optrekken door onderstaande regel te plaatsen in (of toe te voegen aan een bestaande) .htaccess in de map public_html:

php_value memory_limit 256M

Deze waarde volstaat voor zowat alle scripts, gelieve deze limiet dan ook niet hoger in te stellen! Wanneer we vaststellen dat uw script door een te hoog geheugenverbruik toch problemen veroorzaakt op de server zien wij ons immers genoodzaakt uw account tijdelijk af te sluiten teneinde de overlast voor de andere gebruikers weg te werken.

Artikel details
Artikel ID: 111
Categorie: PHP-ondersteuning
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (3)