Mijn script geeft een session_path-foutmelding.

Antwoord In tegenstelling tot php4 stelt php5 standaard geen session_path meer in, dus u dient dit lokaal aan te maken. Onderstaand de te volgen procedure:

1) Maak in de map public_html een map aan die 'tmp' heet en chmod deze naar 777.
2) Plaats onderstaande regel in een .htaccess in de map public_html:

php_value session.save_path /home/USERNAME/domains/DOMEINNAAM/public_html/tmp

waarbij u USERNAME vervangt door de username van uw account en DOMEINNAAM wijzigt in uw domeinnaam (bvb. mijndomein.nl - zonder www ervoor!).

Zorg ervoor dat na deze regel een lege regel bestaat en sla het bestand op.

/home/USERNAME/domains/DOMEINNAAM/public_html/tmp is eveneens het session_path dat u dient in te geven in de configuratie van uw script indien hierom wordt gevraagd.

Artikel details
Artikel ID: 112
Categorie: PHP-ondersteuning
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (2)