Waar vind ik de statistieken van voor 1 januari 2009 terug?

Antwoord Oude statistieken kunt u terugvinden in het controlpanel door in 'bestandenbeheer' te klikken op 'domains', dan de domeinnaam te selecteren en daarna de map 'stats' te openen. Daarin zie u een aantal bestanden staan, waaronder ook een aantal html-pagina's zoals usage_200711.html enz. Deze pagina's bevatten de statistieken van uw site van voor 1 januari 2009.

Artikel details
Artikel ID: 145
Categorie: Statistieken
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (4)