Hoe schakel ik HTTP-compressie uit in mijn website?

Antwoord

HTTP-compressie staat standaard aan op onze servers. Het zorgt ervoor dat uw pagina's gecompimeerd door de browser verwerkt worden, wat de laadtijd van de website versnelt. HTTP-compressie kan een https-verbinding met de webserver echter kwetsbaar maken voor een BREACH-aanval.

Als u om veiligheidsredenen HTTP-compressie wil uitschakelen, voeg dan onderstaande regels toe aan het .htaccess-bestand van uw website:

RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)$ $1 [NS,E=no-gzip:1,E=dont-vary:1]

Let op: het uitschakelen van HTTP-compressie kan een negatieve invloed hebben op het inladen van uw pagina's.

Artikel details
Artikel ID: 194
Categorie: SSL Certificaten
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.3/5.0 (12)