De Installatron Script Installer wordt vreemd weergegeven.

Antwoord De Installatron Script Installer werkt alleen correct wanneer u inlogt via de inlogpagina van het DirectAdmin-controlpanel zelf, doch niet wanneer u inlogt op het controlpanel via het klantenpaneel. De reden hiervoor is dat de script installer een applicatie van derden is die geen 'single sign-on'-inlogssessies (inloggen met de gegevens van een ander paneel) ondersteunt. Bij gebrek aan een juiste inlogsessie kunnen onder meer de css-bestanden niet worden ingeladen, wat resulteert in een pagina zonder styling.

Wordt de Installatron Script Installer na het inloggen via het klantenpaneel niet correct weergegeven, dan dient u eerst uit te loggen uit het controlpanel via de 'Logout'-button bovenaan de pagina en daarna opnieuw in te loggen met de inloggegevens van het controlpanel zelf. De Installatron Script Installer zal dan wel correct worden weergegeven.

Artikel details
Artikel ID: 195
Categorie: Servers en sitebeheer
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.1/5.0 (9)