Hoe maak ik een FTP-account aan?

Antwoord 1. Klik in het controlpanel op 'FTP-beheer'.
2. Klik op de link 'Maak een Ftp-account aan'.
3. Vul de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in.

Indien u toegang wil geven tot enkel een bepaalde map dient u voor de onderste optie 'Andere map' te kiezen en daar het absolute path naar de map in te vullen, bijvoorbeeld '/home/username/domains/domeinnaam/public_html/map/', waarbij u username vervangt door uw eigen gebruikersnaam en domeinnaam door uw domeinnaam (bijvoorbeeld mijndomein.nl). In plaats van 'map' vult u de naam van de map in waartoe u toegang wil verlenen.

ftp

Artikel details
Artikel ID: 30
Categorie: FTP
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.3/5.0 (6)