Mijn website is geupload maar toont mijn vorige webpagina.

Antwoord Indien uw oude webpagina nog getoond wordt in plaats van uw zopas geuploade pagina, kan het zijn dat u een gecachte pagina ziet en u de inhoud van uw browser eerst dient te vernieuwen. U kunt dit doen door rechts met de muis te klikken en voor 'Vernieuwen' te kiezen, meermaals de functietoets F5 indrukken zorgt normaal ook voor het vernieuwen van de pagina. In Google Chrome kunt u de toetsencombinatie Ctrl+R gebruiken om de pagina te refreshen.

Een andere mogelijkheid is dat u de bestanden in de verkeerde map hebt geplaatst.

Artikel details
Artikel ID: 31
Categorie: FTP