Hoe kan ik de nameservers van mijn domeinnaam wijzigen?

Antwoord

Om de nameservers van een domeinnaam te wijzigen volgt u onderstaande stappen:

1) Ga naar het klantenpaneel (https://secure.123-webhost.net/klantenpaneel).
2) Log in met uw klantnummer en het bijhorende wachtwoord.
3) Kies voor 'Domeinnamen'.
4) Klik op de domeinnaam waarvan u de nameservers wil wijzigen.
5) Klik op 'Nameservers wijzigen', vul de nieuwe waarden in en klik tenslotte op 'Opslaan'.

U dient minstens 2 geldige nameservers op te geven, zoniet zal de wijziging afgewezen worden.

Daarna duurt het, vanwege de werking van DNS, nog 2 tot 24 uur voordat de wijzigingen overal op het internet zijn overgenomen.

Artikel details
Artikel ID: 4
Categorie: DNS
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.2/5.0 (32)