Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Hoe verhuis ik een .nl-domeinnaam naar 123-webhost?

Antwoord Om een .nl-domeinnaam van een andere provider naar 123-webhost te verhuizen dient u volgende stappen te ondernemen:

- Plaats een aanvraag via https://secure.123-webhost.net/bestellen/?cart=1. Er wordt automatisch gedetecteerd dat het gaat om een verhuizing.

- Tijdens het bestelproces wordt een authorisatiecode gevraagd die noodzakelijk is voor het inzetten van de verhuizing. Deze code (ook wel 'token' genoemd) kunt u opvragen bij de provider waar de domeinnaam momenteel is ondergebracht. Als u nog niet over deze code beschikt bij de bestelling, dan kunt u ons deze code achteraf ook bezorgen via email of een supportticket.

Zodra wij in het bezit zijn van deze authorisatiecode dienen wij een aanvraag tot verhuizing van de domeinnaam in bij de SIDN. Enkele uren later is de verhuizing afgerond en verwijst de domeinnaam naar uw webruimte op onze servers.

Tip: vergeet ook niet (indien van toepassing) uw hostingpakket bij de huidige provider op te zeggen. De correcte manier waarop dit dient te gebeuren verschilt per provider, U leest daarvoor best hun algemene voorwaarden na.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 76
Categorie: Domeinnamen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.6/5.0 (9)

 
« Ga terugAlgemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.