Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Hoe verhuis ik een .be-domeinnaam naar 123-webhost?

Antwoord Om een .be-domeinnaam van een andere provider naar 123-webhost te verhuizen dient u volgende stappen te ondernemen:

- Plaats een aanvraag via https://secure.123-webhost.net/bestellen/?cart=1. Er wordt automatisch gedetecteerd dat het gaat om een verhuizing.

- Tijdens het bestelproces wordt een authorisatiecode gevraagd die noodzakelijk is voor het inzetten van de verhuizing. Deze code kunt u door dns.be laten verzenden naar uw emailadres door op http://www.dns.be de gegevens van de domeinnaam op te vragen en onderaan die pagina voor 'Stuur transfercode' te kiezen.

Controleer vooraf de huidige whois-gegevens van uw domeinnaam op http://www.dns.be. Indien het in de whois-database vermelde emailadres niet meer door u wordt gebruikt dient u vooraf aan uw oude provider te vragen dit aan te passen. Dit gebeurt in realtime, wat wil zeggen dat zodra de oude provider de aanpassing doorvoert deze ook meteen effect heeft. Na de aanpassing kunt u dus meteen de verhuizing van uw domeinnaam via ons aanvragen.

Tip: vergeet ook niet uw huidige provider op de hoogte te brengen van de verhuizing en (indien van toepassing) eventueel uw hostingpakket bij de huidige provider te cancelen. De correcte manier waarop dit dient te gebeuren verschilt per provider, u leest daarvoor best hun algemene voorwaarden na.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 77
Categorie: Domeinnamen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (3)

 
« Ga terugAlgemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.