Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Ik ontving een brief van 'Domain Registry Of America'. Wat is dit?

Antwoord Domain Registry Of America (DROA) stuurt reeds enkele jaren brieven uit naar houders van een .com, .net of .org-domeinnaam met de melding dat deze domeinnaam zal gaan verlopen. Er wordt aangeraden om de domeinnaam direct via DROA te verlengen om verlies van de domeinnaam te voorkomen. Het betreft hier echter een misleidende poging van DROA om uw domeinnaam tegen een fors duurder tarief naar hen te verhuizen. Het bedrijf werd reeds meermaals veroordeeld voor deze praktijken, doch blijft brieven verzenden.

Omdat de brief lijkt op een factuur gebeurt het wel eens dat klanten het gevraagde bedrag overmaken omdat ze vrezen anders hun domeinnaam te verliezen. 123-webhost verlengt echter altijd automatisch uw domeinnaam en zal deze nooit laten verlopen zonder toestemming van de klant.

Ga daarom dus niet in op de brief van DROA maar vernietig deze meteen en negeer alle toekomstige berichten van dit bedrijf.

Alle communicatie omtrent uw domeinnaam zal worden gestuurd uit naam van 123-webhost of Internet Service Europe. Ga daarom nooit in op emails of schrijven van andere bedrijven! Hebt u twijfels over een email of een brief die u heeft gekregen, neem dan contact met ons op.

Wanneer u al wel bent ingegaan op de berichten van DROA, neem dan contact met ons op. Het is eventueel nog mogelijk om deze transactie terug te draaien.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 87
Categorie: Domeinnamen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (3)

 
« Ga terugAlgemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.