Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Wat is een .tel-domeinnaam en wat kan ik ermee doen?

Antwoord .tel is een top-level-domein dat sinds maart 2009 door het grote publiek kan worden geregistreerd. In tegenstelling tot andere extensies werkt .tel op een heel bijzonder manier. Het hoofddoel van deze tld is uitsluitend om snel en eenvoudig contactinformatie van bedrijven, organisaties, producten of personen op het internet te vinden.

Een .tel-website kan alleen worden gehost op de server van telnic en kan geen andere gegevens bevatten dan de standaard zaken zoals: telefoon, fax, e-mail, Skype, VOIP, SMS en Messenger-gegevens. In plaats van visitekaartjes uit te delen deelt u mensen uw .tel-domeinnaam mee. Vanaf dan kunnen zij u altijd bereiken en nog wel op de manier dat u het wenst. De gepubliceerde informatie op de .tel-website kan op elk moment door de eigenaar veranderd worden.

Belangrijk om weten is dat u geen eigen website kunt plaatsen op een .tel-domeinnaam. U kunt wel uw website als contactmethode opgeven en op die manier kunnen bezoekers van uw .tel-domeinnaam ook uw traditionele website bezoeken.

Het is dus mogelijk om .tel-domeinnamen via 123-webhost te registreren, doch de domeinnaam wordt niet gehost bij ons. U ontvangt inloggegevens om rechtstreeks op het controlpanel van Telnic in te loggen en van daaruit uw persoonlijke gegevens te beheren.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 88
Categorie: Domeinnamen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (4)

 
« Ga terugAlgemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.