Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Kan ik mijn MySQL-database remote benaderen?

Antwoord Ja, dit is mogelijk. U dient vooraf wel het ip-adres van waarop u connecteert toegang te verschaffen tot de database. Dit kan door in het controlpanel onder 'Mysql-beheer' op de databasenaam te klikken en dan bij 'access hosts' het ip-adres toe te voegen. In onderstaand voorbeeld hebben we het fictieve ip-adres 123.456.789.10 toegevoegd.


Remote verbinding maken


Nadien kunt u connecteren met:

MySQL Host: uw domeinnaam (zonder http://www voor)
Poort: 3306
Gebruikersnaam: de gebruikersnaam van uw database
Wachtwoord: het wachtwoord van uw database
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 94
Categorie: MySQL
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.4/5.0 (31)

 
« Ga terug



Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.