Laatste nieuws


 29-06 | Jaarlijkse vakantie
Jaarlijkse vakantie

Naar aanleiding van de vakantieperiode zijn aangepaste openingstijden van toepassing tussen vrijdag 30 juni en zondag 23 juli 2017.

Tijdens deze dagen zijn we slechts beperkt telefonisch bereikbaar. Urgente supportvragen en bestellingen worden normaal verwerkt. Niet-urgente zaken worden vanaf 24 juli in behandeling genomen.
 
Heeft u een niet-urgente vraag, raadpleeg dan eerst zeker onze uitgebreide kennisbank, waar u een antwoord vindt op vele vaak gestelde vragen: https://www.123-webhost.net/kennisbank/.
 
123-webhost wenst al haar klanten een fijne en ontspannen vakantie toe! 

 27-04 | Joomla 3.7 update
Joomla

Joomla heeft deze week versie 3.7 uitgebracht, deze bevat naast tal van aanpassingen in de backend ook een aantal security-updates. Wanneer u momenteel nog php 5.5 of php 5.6 heeft ingesteld op uw domeinnaam krijgt u na het bijwerken naar deze nieuwe Joomla-versie de melding dat een hogere php-versie aanbevolen wordt. We adviseren in dat geval php 7 op uw domeinnaam in te stellen.

Om php 7 in te stellen kiest u in na het inloggen in het DirectAdmin-controlpanel voor 'Domeinsetup' of 'Domeinadministratie' en klikt u op de domeinnaam waarvan u de php-versie wil aanpassen. In de pagina die opent gaat u naar 'Selecteer PHP-versie', de versie die u instelt bij 'Eerste PHP-versie' is vanaf dan actief op de domeinnaam. Klik op 'Bewaar' om de wijziging door te voeren.

 20-12 | Nieuw adres
.shop

123-webhost is zopas verhuisd naar een nieuwe locatie! Onderstaand treft u de nieuwe adresgegevens aan die u voortaan dient te gebruiken in alle via de post verzonden correspondentie naar ons.

123-webhost
Willem Van Saeftingelaan 11
B - 9170 De Klinge

Andere contactgegevens, zoals ons telefoonnummer en onze emailadressen, blijven ongewijzigd.

Oudere berichten
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Klantenpaneel login

Laatste nieuwsAlgemene voorwaarden | Disclaimer | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.