Laatste nieuws


 06-01 | BTW-id eenmanszaken
BTW-id

Sinds 1 januari 2020 zijn in Nederland nieuwe BTW-nummers van toepassing voor eenmanszaken. Het nieuwe btw-id is niet langer gekoppeld aan uw burgerservicenummer (BSN) en waarborgt daardoor beter uw privacy.

Hebt u een eenmanszaak? Geef uw nieuwe btw-id dan zo snel mogelijk aan ons door en voorkom dat er voortaan BTW op onze facturen wordt berekend!

Het BTW-nummer kan u wijzigen bij de klantgegevens in het klantenpaneel door na het inloggen rechts te kiezen voor 'Wijzig uw gegevens' en vervolgens bij 'Bedrijfsgegevens' het nieuwe BTW-nummer op te geven.

Zo blijven uw 123-webhost facturen ook in 2020 gewoon BTW-vrij!

 01-11 | Aanpassing prijzen
ICANN

ICANN, de uitgever van internationale domeinextensies als .com, .net en .org, verhoogt de prijs van een aantal van haar extensies. Mede als gevolg van de sterke dollar ten opzichte van de euro - en hieraan gekoppeld steeds hogere inkoopprijzen - zien wij ons helaas genoodzaakt de prijs van enkele dollar-gerelateerde extensies bij te stellen. Onderstaande prijzen zijn per 1 november 2019 van toepassing:


- .net: €12,50 per jaar (was €11,50)
- .info: €14,00 per jaar (was €12,50)
- .biz: €15,00 per jaar (was €12,50)

Per 1 december 2019 zal ook de prijs van .com-domeinnamen worden verhoogd naar €11,50 (nu €10,99).

De prijzen van andere extensies extensies als .nl, .be en .eu blijven ongewijzigd. Een overzicht van alle actuele prijzen kan u steeds terugvinden op http://123-webhost.net/domeinnaam-registreren.php .

 29-10 | Naam begunstigde

Sinds kort voeren verschillende Nederlandse banken, waaronder ING en de Rabobank, een extra controle uit bij een betaling. Daarbij wordt gekeken of het IBAN-nummer matcht met de ingevulde naam van de begunstigde, zoals deze bij de bank bekend is. Komen beiden niet overeen, dan krijgt u een waarschuwing of wordt de betaling geweigerd.

Let er dus op dat u de juiste naam van de begunstigde invult bij uw betaling. De naam van de begunstigde die u dient te gebruiken bij alle betalingen naar ons toe is 123Media .

Oudere berichten
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >

Klantenpaneel login

Laatste nieuwsAlgemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.